Recenze produktů - Korkie

Recenze

KORKIE

Profesionální podložka na cvičení Ocean sun

Hanka – 13. července 2020
Rychlé dodání, podložka je nádherná a hlavně splnila mé očekávání, neklouže, drží, cvičí se na ní skvěle. Za mě 1* Moc doporučuji všem, kteří chtějí mít ještě silnější požitek z jógy.

 

 Team Korkie – 13. července 2020
Hanko, děkujeme za recenzi. 🙂

Dita – 20. dubna 2020
Spokojenost ve všech směrech. Krásné barvy (snad ještě hezčí než na fotce), příjemný povrch. Komunikace s dodejcem příjemná a rychlá.

 

 Team Korkie – 20. dubna 2020
Dito, mockrát děkujeme za recenzi. 🙂

Barbora – 20. března 2020
Slunce v duši, nádherná! Děkuji. 🙂

 

 Team Korkie – 20. března 2020
Děkujeme za krásný komentář, ať vám podložka dělá radost.

Natálie – 18. září 2020
Vybírala jsem podložku docela dlouho a náhodou navštívila stránky KORKIE. Hned mi zaujala kaučuková podložka Ocean sun. Odpovídala všem podmínkám co jsem hledala několik týdnu. Kvalita je naprosto perfektní. Povrchový materiál je velmi příjemný na pocit a neklouže. Spodní část pevně drží podložku na podlaze. Bonus k nákupu jako sázení stromu je v dnešní době naprosto vynikající. Děkuji za skvělé zboží a Vaší práce. Určitě jsem nenakupovala naposledy. A obchod jednoznačně doporučuji!

 

 Team Korkie – 18. září 2020
Natálie, mockrát děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste si podložku koupila u nás a jste spokojená. 🙂

Adéla – 28. října 2020
Jógamatku jsem hledala už dlouho a na první pohled mě okouzlila podložka Ocean sun. Její krásné barvy, dobré hodnocení na stránkách a ekologická stránka mě přesvědčila, podložka je z úžasného a hebkého materiálu, velmi doporučuji.

 

 Team Korkie – June 29, 2020
Děkujeme Adélo, jsme rádi, že jste spokojená. 🙂

Hanka – 13. ledna 2021
Podložka Ocean sun je krásna na pohľad aj príjemná na dotyk. Naozaj ma motivuje k cvičeniu a ani chvíľu som neľutovala svoje rozhodnutie pre Korkie. Robíte to dobre, len tak ďalej, len odporúčam 🙂

 

 Team Korkie – 13. ledna 2021
Dobrý den, mockrát děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste spokojená a děkujeme za ocenění. 🙂

Kateřina  – 11. února 2021
Naprosto dokonalá podložka, která mě při každém kontaktu téměř přenese někam k oceánu. 🙂 Na každé cvičení se těším – je příjemná, neklouzavá a není nijak cítit. 🙂 Moc děkuji.

 

 Team Korkie – August 17, 2020
Kateřino, mockrát děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s podložkou spokojená. 🙂

Profesionální podložka na cvičení Royal bird

Linda P – 14. dubna 2020
Strašně příjemná podložka. Do vzoru jsem se zamilovala ihned po rozbalení. Neklouže a cvičí se na ni raz, dva! Určitě doporučuji! 💖

 

 Team Korkie – 14. dubna 2020
Děkujeme Lindo, jsme rádi, že jste spokojená. 🙂

Barbora – 20. dubna 2020
Krása nesmírná 🙂 díky slevě jsem se konečně rozhoupala si koupit tuhle krásnou podložku v tlustší variantě. Chtěla jsem se specificky vyhnout “eko PVC” variantám, protože nejsem přesvědčená o tom, že ani tahle varianta PVC je nejzdravější. Chlupaté podložky jsou o poznání dražší a těžští, ale benefity podle mě převyšují negativa 🙂 je to fakt miláček, každý dotek je pohlazení a i ten estetický zážitek má svou hodnotu. Určitě si ji zasloužíte a oceníte, i pokud ve vašem životě existují i jiné věci než joga 🙂

 

 Team Korkie – 20. dubna 2020
Hano, děkujeme za recenzi. Jsme moc rádi, že jste spokojená. 🙂

Barbora – 21. srpna 2020
Neskutečně příjemná podložka, krásně drží i při pocení. Dokonalý vzor je třešnička na dortu. Hned se cvičí mnohem lépe, když je podložka krásná a praktická. Děkuji za milé jednání!

 

 Team Korkie – 21. srpna 2020
Míšo, děkujeme, že jste si našla čas a napsala nám hezkou recenzi. Vážíme si toho. Krásný den.

Hanka – 26. září 2020
Z podložky mám velkou radost,přála jsem si podložku z přírodního materiálu a tahle je skutečně úžasná.Příjemná na dotyk,překrásný motiv,popruh k přenášení a hlavně chci pochválit krásné balení,opravdu mě moc potěšilo.Mohu jen doporučit!Děkuji!

 

 Team Korkie – 26. září 2020
Děkujeme za hezkou recenzi. 😊🙏🏻

Profesionální podložka na cvičení Forest

Adéla – 12. listopadu 2020
Nemám obvykle ve zvyku hodnotit produkty v eshopech, ale teď nemohu jinak, než vyjádřit svoje nadšení a radost z nové podložky na jógu. 🙂
Naživo je ještě hezčí než na fotce a věřím, že i výborně poslouží. Díky.

 

 Team Korkie  – 12. listopadu 2020
Děkujeme za recenzi, udělala jste nám radost. 🙂

Kateřina – 2. ledna 2021
Podložka Forest je opravdu nádherná, dodání bylo velmi rychlé i přes to, že bylo před Vánoci, podložka dorazila s pozorujeme i v hezké krabici s nápisem “Příroda pod nohama”. Podložka je velmi příjemná, cvičí se na ní parádně.

 

 Team Korkie – 20. dubna 2020
Kateřino, mockrát děkujeme za recenzi. 🙂

 Další recenze si můžete přečíst u jednotilých produktů v záložce hodnocení. 

 

Košík

Cart is empty

0