Dokonalé místo.. takové, kde se cítíme šťastně, dobře, sami sebou. Prostor, kam se můžeme vracet po náročném dnu, kde můžeme zrelaxovat, vypnout, zklidnit roztěkanou mysl. Přinášíme inspiraci, jak si takové místo vytvořit nebo najít v pohodlí domova i kdekoliv jinde na světě. 

 


Navoďte příjemnou atmosféru 

Když jde o navození příjemné atmosféry, zaručeně vždy funguje skvělá hudba. Jenže hudební preference máme každý jiné a jedinečné. Co dalšího funguje? Pohodovou atmosféru v interiéru vám pomůžou vytvořit svíčky, vonné lampy, rostliny nebo vykuřovadla. 

 


Pokuste se najít vhodné místo a rozložte si svou oblíbenou podložku, přineste polštářky pro ještě větší pohodlí. Snažte se naladit na to, jak se právě cítíte a jestli vám v prostoru nechybí ještě nějaká osobní oblíbená věc. 

Pokud patříte mezi šťastlivce s prosluněným bytem, v teplejších měsících pusťte do domácnosti paprsky slunce a čerstvý vzduch. Máte domeček se zahradou? Skvělé! Najděte si na zahradě místo mezi stromy, natáhněte deku a užívejte si teplé dny uprostřed přírody.



 

 

Dokonalá místa všude na světě

Podělila se s vámi kamarádka o tip na skvělé jógové studio? Nebo jednoduše cítíte, že potřebujete vyrazit někam ven? Vytvářet šťastné místo nemusíte pouze v domácím prostředí. Můžete si ho nosit všude s sebou v podobě podložky. 


Prvními místy, která vás můžou okouzlit jsou jógová studia. Mají úžasnou atmosféru. Některá vás přimějí zpomalit, jiná nabijí energií. Pokud vám hned první studio úplně nesedne, neznamená to, že vám nebude vyhovovat ani to další. Ať už jste fanoušky minimalismu, pestrosti, různých stylů, malé přátelské komunity nebo se cítíte dobře ve větším prostoru s více jogíny, určitě si najdete to své. 


Další krásná místa nám přináší sama příroda. Vyrazte na procházku do lesa, sednout si k rybníku nebo se jen projděte do blízkého parku. Zkuste se jen tak projít po trávě, trénovat přítomnost při pohledu na rybník nebo meditovat za zvuků lesa. 

 


Svět
je plný krásných míst. Patříte mezi ty, kteří ho touží celý prozkoumat, ale zároveň toužíte mít kus domova vždy s sebou a nemuset se loučit se svou praxí? Noste si s sebou své dokonalé místo v podobě cestovní podložky. Vytvořte si možnost zacvičit si při východu slunce na pláži nebo na terase apartmánu.



Nebuďte špatní, pokud vám naladění se na sebe samotné nebo pozitivní směřování mysli nepůjde okamžitě ani na krásných místech. Všechno chce nějaký čas, trénink a nic není okamžité. Buďte k sobě laskaví a snažte se dělat drobné krůčky každý den.

duben 01, 2022 — KORKIE, s. r. o.