Do léta minulého roku jsme byli v našem prvním skladě, což byla místnost ve velikosti 9x9 metrů. Jak jsme se rozrůstali, tak už jsme se do místnosti nemohli vlést. Proto jsem se rozhodla, že najdu nové prostory, které budou větší. 

Ze začátku jsem vše dělala sama, každý den jsem jezdila do skladu balit objednávky, spravovala jsem sociální sítě, tvořila web, řešila zákaznickou podporu a to vše z domova. Sklad byla malá místnost, kde jsem nemohla mít kancelář, nicméně když jsem nyní hledala místo nové, tak už jsem si představovala, že tam budeme mít místo, kde se budeme scházet s kolegyněmi a trávit zde společný čas.

Našla jsem jeden velký sklad, který byl rozdělený příčkou a do kterého přímo jezdí výtah, abychom už balíky nemusely nosit ručně. Ono když se začínalo, tak to bylo s dopravou náročnější, když člověk začíná a nemá nějaký převratný počet objednávek, tak dopravní společnosti nenabízí svozy, proto bylo mojí každodenní povinností všechny balíky nosit z prvního patra do auta a dojet do pobočky Zásilkovny a GLS a vše ručně předat. Nyní když už jsme se rozrostli, tak k nám dopravní společnosti jezdí každý den se svozem. Je úžasné, jak se vše mění a já si alespoň teď všeho vážím. Vím, že to není automatické, aby přijel svoz, vím že není automatické, abych balíčky přivezla ke svozu pohodlně výtahem. 

Ale abych moc neodbíhala, tak minulé září jsem našla skladové prostory, kam jsem se rozhodla přestěhovat.

 


Následovaly dva měsíce ustavičné práce, kdy jsme stavěly regály a stěhovaly zboží, do toho jsme museli zboží posílat zákazníkům, takže to bylo takové sparťanské.

 


Jakmile jsme sklad přestěhovaly, tak přišel předvánoční shon, který byl upřímně naprosto šílený, balili jsme nonstop, většinou i víkendy. Bohužel jsem ještě před vánoci nestihla zrekonstruovat kancelář, takže se muselo počkat do nového roku. Momentálně máme naplánovanou rekonstrukci na léto 2022, tak doufám, že to vyjde. Zatím kancelář vypadá takto:


Jakmile bude sklad zrekonstruovaný, tak vám zde určitě opět napíšu a budu sdílet fotky. 

Tereza
zakladatelka značky Korkie
duben 01, 2022 — KORKIE, s. r. o.